Štěňátka odcházejí do nových domovů / Puppies are leaving to their new homes

11.08.2015 15:33

Našim štěňátkům už bylo 8 týdnů a nadešel čas pro jejich odchod do nových domovů. Bacardi Legend, Bodeguita del Medio, Bundaberg Triumph a Bugs Bunny už jsou u svých nových páníčků. Se svými rodinami žijí v Česku i v zahraničí a podle pravidelných zpráv a fotek se určitě mají moc dobře a žádným výrazným odloučením od smečky jistě netrpí :)

 

Několik prvních zpráv od majitelů / Some of first updates from new puppies' owners

 

... Už chodíme po chodníku, přechody obrubníku zvládáme. Byli jsme u babičky, 2x na loděnici. Každý den něco nového zkoušíme. Jeli jsme i několikrát autem a taky vše ok... Jinak jsme v tom vedru byli hlavně u vody, už i lehce plave a hrozně se mu to líbí :)

 

... Je to hrozná drnda, nic pro ni není překážkou. :) 

 

... She adapts very well. She is pretty self assured, nothing really frightens her. She is lots of fun. I'm trully enjoying her company :)

 

... Vše ok. Steveček je miláček všech. Děkujeme! 

 

*****

Our puppies are over 8 weeks old and it's a time for them to start leaving to their new homes. Bacardi Legend, Bodeguita del Medio, Bundaberg Triumph and Bugs Bunny already live with their new families in the Czech Republic or abroad. Based on the regular updates and photos which we get from them, they're surely doing fine and with their self-confident behavior representing perfectly our breeding kennel :)

Above are extracts from first messages we received from our puppies' new owners. 

 

Bodeguita del Medio Swiss Tricolor

 

Bacardi Legend Swiss Tricolor

 

 

www.seznam.cz, www.centrum.cz, www.najisto.cz, www.google.com,

Jsme členy:

We are members of: